Innovatieve content marketing service

Licensed content is dé ideale aanvulling op branded en user generated content. Merken worden betrouwbaarder met objectieve content van derden. Dit kunnen artikelen zijn van gerenommeerde tijdschriften, delen uit boeken maar ook recepten, video’s, puzzels etc.

Content Markt Combinatie (CMC)

Vindster versterkt merken met licensed content in de eigen omgeving van het merk. Omdat bezoekers op de website van het betreffende merk blijven wordt de investering om bezoekers te werven beloond met engagement en levert dit nieuwe opties voor interactie/call to actions (conversie). Dit draagt direct bij aan je doelstellingen/KPI’s. Denk aan het aantal nieuwe en terugkerende bezoekers van je site, conversie en klikratio’s naar aanbiedingen/CTA’s en het aantal volgers op je social media.

Vindster gebruikt een eigen model om relevante content te zoeken – de Content Markt Combinatie (CMC) – en werkt in 3 simpele stappen:
1. VINDEN. Uit het CMC-model komt relevante content tevoorschijn (thema’s/domein specifiek).
2. SELECTEREN. De klant selecteert welke content geplaatst gaat worden.
3. PUBLICEREN. De klant zet deze content direct op de eigen website of app. Door delen te publiceren in een nieuwsbrief en social media kanalen wordt traffic gegenereerd en het bereik vergroot. Dit versterkt het merk en de autoriteit (expert, thought leadership).

Doe mee met Vindster

Vindster is een start-up en werkt volgens de lean-methode. Daarom zoekt Vindster zoveel mogelijk deelnemers om deze innovatieve dienstverlening te optimaliseren. Wil jij ook het gemak en resultaat van licensed content zelf ervaren?  Lees ook het leaflet met 10 redenen om licensed content in je contentmix te gebruiken.
In een kick-off bespreken we met de direct betrokkenen en stakeholders de werkwijze en doelen. Periodiek is er een korte update en evalueren we de resultaten. Na afloop van de startperiode maken we een business case waaruit blijkt wat de effecten zijn van licensed content. Wij weten zeker dat de resultaten genoeg argumenten opleveren om na de startperiode door te gaan met Vindster.