26 juni 2017

Pokon

Klantcase Pokon

Over snoeien en meer beetjes Pokon

PokonNaturado, gevestigd in Veenendaal, is marktleider op het gebied van potgronden, meststoffen, gewasbeschermingsproducten en graszaden.

Uitdaging

Het doel van Pokon is om meer merkactivatie te creëren op de plek van aankoop, dat wil zeggen in de tuincentra en supermarkten. Iedereen kent Pokon. Pokon heeft een maximale naamsbekendheid, vergelijkbaar met merken als De Dikke Van Dale en Brillo.

Middel

Pokon heeft hard gewerkt aan het bouwen van een informatieve website om te kunnen communiceren met de bezoekers. Veel need-to-know informatie voor mensen die actief zijn in tuin en moestuin, aangevuld met nice-to-know informatie. Een aantrekkelijke website met veel beeld moet dat doel dichterbij brengen.

Bijdrage Vindster

Vindster heeft een serie artikelen geleverd op het gebied van snoeien, topiary en terrasplanten. Bron was uitgeverij VipMedia met het blad Tuinseizoen. In samenwerking is de content geleverd en geplaatst in de omgeving van Pokon.

 Veel gestelde vragen   groene bouwelementen - topiary

Dit is wat Pokon vindt

“De samenwerking met Vindster is soepel verlopen. Pokon heeft een idee en Vindster zoekt daar de passende content bij. De content wordt pasklaar geleverd”, aldus Anne Polman van Pokon.

Voor meer informatie
Michiel Goosen, 06 290 134 23