Licensed content als nieuw product

Michiel Goosen is als content professional in 2015 begonnen met de eerste ontwerpen voor Vindster. Er moest een marktplaats komen waar uitgevers en bedrijven elkaar tegenkomen en informatie kunnen uitwisselen.

In 2016 hebben Michiel Goosen en Leo Koning gezamenlijk gewerkt aan de basis van Vindster. Zij hebben de visie dat Vindster met licensed content een merk versterkt en gemak en kostenvoordeel oplevert. De bundeling van hun expertise in media en marketing maakt dat de focus ligt op innovatieve en effectieve diensten en producten.

Sinds januari 2017 zijn Michiel en Leo ieder huns weegs gegaan. Leo is verder gegaan op het gebied van marketing en e-commerce. Michiel gaat door met Vindster.

Michiel_GoosenMichiel Goosen heeft ruim 20 jaar ervaring met het structureren van contentstromen voor zowel offline als online publicaties. Bij zowel Bohn Stafleu van Loghum, Van Dale, Reed Business als VBK heeft hij projecten voor zowel digitalisering, datamigratie, als hergebruik van content geleid.

 

 

 

 

Bekroning in 2015

Een doorbraak was de bekroning van Michiel tot Infomedian of the Year tijdens het Congres Information Energy in juni 2015. Het Vindster-concept is door de bezoekers als beste uitgekozen en beloond met de publieksprijs.

Benieuwd wat Vindster specifiek voor jouw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact met ons op.

 


Credits op deze website