Global content

Vindster: for global content.

Dat je eigen netwerk belangrijk is, dat is vast geen verrassing. Maar dat dit Vindster naar Amerika zou brengen, dat hadden wij niet verwacht. Zeker niet in deze fase! Door deze ontwikkeling kan Vindster nu een nieuwe slogan aan onze positionering toevoegen, namelijk Vindster: for global content. Wat is hieraan voorafgegaan?

Digital first

Voor een internationaal research & consultancy bedrijf heeft Vindster het verzoek gekregen om Engelstalige content te verzamelen over trends in Digital. Dit varieert van ontwikkelingen in Mobile development (hard- & software) tot en met de Customer experience bij het gebruik van tablets en smartphones. Door deze thema’s in te vullen in de content markt combinatie (CMC), zijn er diverse Engelstalige bronnen gevonden met relevante content. Vervolgens is Vindster in contact getreden met potentiële content partners in Amerika en is er een leaflet voor content partners in het Engels ontwikkeld.
Vooralsnog lijken de gesprekken met Amerikaanse uitgevers en licensing agencies voorspoedig te verlopen. Met hopelijk als resultaat een nieuwe pilot met global content. Never a dull moment at Vindster 😉

Wilt u ook weten wat voor relevante Engelstalige content Vindster voor u kan bieden? Neem dan contact met ons op.

Vindster for global content